fbpx

Den plný zážitků na Policejní akademii ČR v Praze

21.4. 2018

Ve čtvrtek jsme se společně se třídou P2B jeli podívat na Policejní akademii ČR, kde na nás čekal bohatý program. Prohlédli jsme si univerzitní prostory, popovídali si s učiteli, v univerzitní aule si poslechli přednášky o kybernetické bezpečnosti a pochutnali si na výborných koláčcích.

Největším zážitkem však byla virtuální realita, díky které jsme se vrátili v čase do koncentračního tábora v Terezíně. Vyzkoušeli jsme i ovládání robotické ruky na dálku a u vojenské policie jsme otestovali svoji identitu pomocí otisků prstů.

Tím však interaktivní den na půdě PA ČR nekončil. Ve skupinách jsme měli možnost prohlídky nejen sportoviště budoucích policistů, ale i laserové střelnice a učeben, ve kterých probíhají hodiny výslechů a donucovacích prostředků. Těmito prostory nás provázeli učitelé odborných předmětů PA ČR, kteří jednou budou učit třeba i některé z nás. 

Tereza Lukavcová a třída P2B

Den plný zážitků na Policejní akademii ČR v Praze Den plný zážitků na Policejní akademii ČR v Praze Den plný zážitků na Policejní akademii ČR v Praze Den plný zážitků na Policejní akademii ČR v Praze Den plný zážitků na Policejní akademii ČR v Praze

Den plný zážitků na Policejní akademii ČR v Praze Den plný zážitků na Policejní akademii ČR v Praze Den plný zážitků na Policejní akademii ČR v Praze Den plný zážitků na Policejní akademii ČR v Praze