fbpx

Verčino pozdravení z Kuvajtu

28.10. 2016

Dobrý den, paní ředitelko,

posílám pozdrav Vám i všem v Euroškole. Dlouho jsem se neozvala a tak jsem si říkala, že se Vám zase napíši.

Jak se máte? Co je nového ve škole? Začal Vám další školní rok a určitě máte nové studenty nejen oboru cestovní ruch.

Já jsem stále v Kuvajtu a hodně létám do různých koutů světa. Zrovna zítra letím do Evropy, Paříž a Řím, tak se trochu v Evropě ochladím, v Kuvajtu je nyní krásných 28 stupňů. Je to už velký rozdíl, celé léto tu bylo kolem 50 stupňů.

Jako letuška jsem tady stále jediná Češka a jediné místo, kde se slyším češtinu, je na České ambasádě, kam nás Čechy pracující v Kuvajtu zvou na různé akce. Je to moc fajn.

Z kolegů v práci jsem si nejvíce oblíbila Asiaty, jsou to opravdu velice milí a hodní lidé. Létám hodně například do Thajska, na několik míst Indie, Filipín, ale i do Evropy, těším se vždy do Německa, kde se setkávám s rodinou.

Od tohoto týdne budeme mít nové uniformy a také nová, krásná letadla a tak mě čeká další těžký trénink na tento nový typ. Pak budu létat například do Ameriky, Singapuru, na Srí Lanku, … Také se stále učím. Celé je to velká škola života a chtělo to velkou odvahu, ale jsem ráda, že jsem ji tenkrát měla.

Posílám Vám fotky, a když budete chtít, můžete je uveřejnit na stránkách školy. Třeba se mou prací inspirují někteří studenti.

Mějte se krásně, přeji Euroškole hodně úspěchů.

Z Kuvajtu zdraví

Veronika Tučková

Verčino pozdravení z Kuvajtu