fbpx

Hasiči v Doksech složili služební slib

15.8. 2018

Služební slib složilo na nově otevřené stanici v Doksech devět nových příslušníků Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje. Mezi nimi byl i absolvent Euroškoly z roku 2016 Josef CapouchVelitelem stanice Doksy se pak stal ppor. Bc. Jan Soušek, který zároveň působí jako vyučující odborných předmětů na Euroškole. Jako tisková mluvčí HZS LK zazářila por. Bc. Pavlína Bílková, Dis, která rovněž absolvovala na naší škole.

Slavnostní atmosféru podtrhlo i udělení medailí „Za věrnost“ III. Stupně a to hned dvěma příslušníkům sboru – plk. Ing. Mgr. Jiřímu Pokornému a nstržm. Martinu Hodačovi.

Zahájením provozu nové stanice a následnou výstavbou kvalitního zázemí pro příslušníky HZS LK v Doksech budou zajištěny podmínky pro rychlý výjezd k mimořádným událostem. Požární ochrana se tak na Českolipsku díky nově otevřené stanici dostane na vysokou úroveň.

Hasiči v Doksech složili služební slib Hasiči v Doksech složili služební slib Hasiči v Doksech složili služební slib Hasiči v Doksech složili služební slib Hasiči v Doksech složili služební slib Hasiči v Doksech složili služební slib Hasiči v Doksech složili služební slib Hasiči v Doksech složili služební slib Hasiči v Doksech složili služební slib

Hasiči v Doksech složili služební slib