fbpx

INTERAKTIVNÍ DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

4.10. 2021

Zveme tě ve středu 3. 11. 2021 od 8:30 do 16:00 hodin do Euroškoly Česká Lípa, kde jsme pro Tebe připravili prezentace našich studijních oborů:

  • BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY: Čekají tě odborné předměty jako je právo, kriminalistika či sebeobrana. Odborným exkurzím, praxím u Policie ČR, MP a hasičského záchranného sboru a střelnici v Manušicích se nevyhneš. Uplatnění najdeš třeba u policie, hasičů, v armádě, ve státní správě, ale i mimo ni – neuvážeš se tak jen pro jedno povolání!
  • HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍ RUCH: Objevíš svět hotelnictví, gastronomie a cestovního ruchu. Čekají tě odborné předměty jako jsou cestovní ruch, hotelnictví, průvodcovství, management či marketing. Ovládneš cizí jazyky a uplatnění najdeš nejen v Čechách, ale i v zahraničí. Kam se po škole vydáš, je jen na tobě!
  • MARKETING A REKLAMA: Pronikneš do tajů marketingu a reklamy. Naučíš se fotit, ovládat grafické programy jako je Photoshop, psát reklamní texty, vymýšlet a vytvářet reklamní spoty i celé kampaně. Během studia absolvuješ stáže v atraktivních firmách a získáš znalosti a dovednosti, které tě připraví pro tvé vysněné povolání.

Kontakt pro nahlášení účasti: +420 724 319 040, hostinska@eso-cl.cz

Budeme rádi, když nás navštívíš a zapojíš se do připravených aktivit. Těsíme se na Tebe!
Mgr. Petra Kašparová a tým Euroškoly

INTERAKTIVNÍ DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ