fbpx

Odborná praxe v Alze.cz

10.9. 2020

Poslední srpnový den začali třeťáci oboru MARKETING A REKLAMA svou praxi v pražské Alze. Zajímá vás, co na ně první týden čekalo? Tak čtěte dál!

“Byli jsme přímo v centru dění. Už víme, jak probíhají přijímací pohovory, segmentové porady, schůzky s nadnárodními značkami a adaptace nového kolegy. Teď začínáme týden druhý. Podíváme se také do nahrávacího studia za Bohdanem Tůmou, známým dabérem, a budeme moci být opět u obchodních jednání a porad. Zároveň budeme vymýšlet a připravovat kreativní kampaň pro jednu celosvětovou značku.”

A naše hodnocení prvního týdne?

Praxe jsou skvělé! Neznám nikoho, kdo by dostal tak obrovskou příležitost a mohl se podívat do Alzy. Dalo mi to hodně a teď na 100 % vím, že MARKETING je přesně pro mě. Nejvíce mě bavila segmentovka s Beauty a drogérka, to bylo skvělé. Chtěla bych tímto moc poděkovat paní učitelce Zajptové, díky které zde můžeme být.
– Kristýna

Praxe mě baví. Je to obrovská šance podívat se na to, jak marketing funguje v reálném životě. S radostí jsem přivítala i školení a následné získání certifikátu, který se do budoucna bude hodit. Nejvíce se mi líbila porada kategorie Beauty, protože tento směr mě velmi zajímá.
– Adéla 

Odborná praxe v Alze.cz
Odborná praxe v Alze.cz
Odborná praxe v Alze.cz