fbpx

PROTŘEPAT, NEMÍCHAT!

17.6. 2018

Uprostřed června jsme vyměnili školní lavice za barový pult a během intenzivního týdenního barmanského kurzu dostali odpovědi na základní otázky týkající se správné přípravy koktejlů. Naučili jsme se, jak mají koktejly vypadat a také zjistili, jak mají opravdu chutnat. Znalosti jsme nasáli prostřednictvím lektora a profesionálního barmana Zdeňka Javorského, který nám představil mixologické trendy. V praktické části jsme se naučili míchat nejen nejznámější drinky na světě Cosmopolitan, Mojito, Cuba Libre, ale také lahodné koktejly ze šumivých vín, například Princ of Wales ze šampaňského vína, koňaku, Cointreau a pomeranče. Po úspěšně složených teoretických a praktických zkouškách jsme získali vytoužený certifikát a můžeme se postavit za skutečný bar již o letních prázdninách!

PROTŘEPAT, NEMÍCHAT!

PROTŘEPAT, NEMÍCHAT!

PROTŘEPAT, NEMÍCHAT!

PROTŘEPAT, NEMÍCHAT! PROTŘEPAT, NEMÍCHAT!

PROTŘEPAT, NEMÍCHAT!

PROTŘEPAT, NEMÍCHAT!

PROTŘEPAT, NEMÍCHAT!

PROTŘEPAT, NEMÍCHAT!

PROTŘEPAT, NEMÍCHAT!

 

PROTŘEPAT, NEMÍCHAT!