Pro milovníky zvěřinových specialit a kulinaření je vyhrazena třetí zářijová neděle na malebné návsi středočeské vesnice Klokočná nedaleko Říčan. Ve spolupráci s redakcí časopisu Myslivost, Českomoravskou mysliveckou jednotou a dalšími spolky tu Československý svaz kuchařů pořádá Svatohubertské kulinářské slavnosti.
Zvěřinové speciality tu můžete ochutnat společně s dobrým vínem. A v rámci doprovodného programu byly připraveny ukázky kynologie, vábení zvěře nebo sokolnického řemesla.
Akce se zúčastnila i Klára s Marcelou. Marcelka zde v kuchyni pracovala již vloni. Její letošní mise na place však byla naprosto odlišná. A jak praxi U Sapíků hodnotí?
„Díky za úžasný zážitek a skvělou pracovní příležitost. Těšíme se zase někdy v Klokočné na viděnou :-).“