fbpx

TIME TO SAY GOODBYE

10.6. 2018

Naši Euroškoláci se po 14 dnech loučí s Londýnem. Že si své stáže naplno užili, jsme vám již ukázali. Ale jaká zkušenost to byla pro naše pedagogy? To si můžete přečíst v příspěvku Mgr. Vojtěch Holuba, adresovaném ADC College v Londýně.

 

Dear Adriana, 
I am saying hi from my stuffy school office, sitting at my sticky desk covered with books and assignments. Well, I can´t really say I missed any of these last week. 🙂
I am still thinking of London, ADC College, you and your colleagues, the local people and foreigners that I met in the city, the beautiful parks, the roses and their incredible fragrance, the tube and all the people in it, our students and their sense of humour etc. 
I want to thank you for your amazing assistance and for a chance to be a part of such a great project like Erasmus+. 
Hope to see you all soon. 
Best Regards, 
Vojtěch Holub, Euroškola Česká Lípa, Czechia

Drahá Adriano,
posílám pozdrav ze své kanceláře, od pracovního stolu zasypaného učebnicemi a odevzdanými pracemi. No, nemůžu říct, že by mi cokoliv z toho poslední týden chybělo. Stále myslím na Londýn, ADC College, vás i vaše kolegy, tamější obyvatele i cizince, které jsem ve městě potkal, na nádherné parky, růže i s jejich úžasnou vůní, na metro a všechny lidi v něm a na naše studenty a jejich smysl pro humor. Chci vám poděkovat za skvělou spolupráci a šanci být součástí tak úžasného projektu jako je Erasmus+.
Doufám, že se s vámi všemi brzy znovu setkám.
S pozdravem,
Vojtěch Holub, Euroškola Česká Lípa, ČR
 
TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE

TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE

TIME TO SAY GOODBYE TIME TO SAY GOODBYE