fbpx

BARCELONA SE BLÍŽÍ

11.11. 2018

Na samém začátku stál nápad třeťáků oboru HOTELNICTVÍ a CESTOVNÍ RUCH uskutečnit zájezd do zahraničí. Ve výběru zvítězila Barcelona! Se třeťáky se do Španělska vydají i druháci stejného oboru.

V cestovním ruchu se vyznáme, takže cestujeme za super ceny. Za čtyřdenní výlet zaplatíme 4.500,- Kč. ☺ V říjnu už byly objednané nejen letenky, ale i ubytování se snídaní přímo v centru Barcelony, kde určitě navštívíme největší lákadla této metropole.

První den se vydáme za chloubou Barcelony – rozestavěným chrámem Sagrada Família. Čeká nás hlavní třída La Rambla, Monument Kryštofa Kolumba nebo Montjüic, kde se v roce 1992 uskutečnily olympijské hry. Neopomeneme ani architekturu Antonia Gaudí a po setmění se podíváme na krásně zpívající Magickou fontánu.

Druhý den se vydáme po stopách španělského vinařství, to bude něco hlavně pro studenty hotelnictví. Vlakem se pojedeme podívat do vinných sklepů Freixenet. Vinnými sklepy nás provede průvodce, prohlédneme si výrobu sektu a budeme ochutnávat! Nezletilí NEALKO SEKT:)

Pro některé bude už velkým zážitkem let z Prahy do Barcelony a zpět. Když nám bude přát počasí, uvidíme z ptačí perspektivy Alpy a třeba i nejvyšší horu Evropy Mont Blanc.

Dalším zpestřením bude setkání s absolventkou Terezkou, která v Barceloně žije. 🙂

 Tak nám držte palce, ať se výlet vydaří. Všichni se moc těšíme.

VIVA ESPAŇA, VIVA BARCELONA Y HASTA LA VISTA AMIGOS !